Pozlilo joj, čučnula je i pobacila kraj kante za smeće i ostavila fetus

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Danima se nagađalo što se točno dogodilo u Deželićevom prilazu.

Stanarka Prilaza Gjure Deželića kazala je kako dječji plač nije čula, ali jest nekoliko vriskova oko 10 sati ujutro. Samo nekoliko minuta nakon toga pred zgradu je stigla policija, hitna i kriminalisti, došli su zbog poziva dvije djevojke koje su uočile mrtvo tjelešce u prolazu. “Na betonu pokraj smeća je netko ostavio mrtvu bebu“, kazale su.

Žena je imala spontani pobačaj

Obdukcija je razjasnila da se dječji plač nije mogao čuti jer se radilo o fetusu starom 20 do 30 tjedana. Njegovoj majci, 32-godišnjoj Zagrepčanki, pozlilo je usred šetnje s partnerom. Zaustavila se kraj kante za smeće ispred kućnog broja 54 i čučnula. Partner je cijelo vrijeme bio uz nju, sve skupa nije dugo trajalo, žena je spontano pobacila. Toditelji nikog nisu nazvali niti su ostali kraj fetusa, samo su odšetali.

Policija nije izvjestila o ovom događaju

Policija još uvijek utvrđuje ima li u ovom slučaju elemenata kaznenog djela, a o svemu nisu htjeli ništa otkriti. U petak, kada se događaj zbio nisu nikoga obavijestili, a ni u utorak kada je pronađena majka, koja je trenutno smještena u Prihijatrijskoj bolnici Vrapče, te njezin partner, za kojeg nisu željeli potvrditi je li otac djeteta, piše Večernji.

>>> Stigli nalazi obdukcije: Pored kante za smeće roditelji ostavili fetus, a ne bebu

>>> Užas u Zagrebu: U kanti za smeće pronašli beživotno tijelo tek rođene bebe


Komentari