POŽAR SUKLJAO CVJETNIM: Tri osobe ozlijeđene, studenti evakuirani

FOTO: 24sata

Crni gusti dim sukljao je iz zgrade.

Požar koji je danas poslijepodne 40 minuta sukljao u zgradi Studentskog doma Cvjetno stavljen je pod kontrolu. Kako se saznaje od očevidaca, dok je jurilo na intervenciju jedno vatrogasno vozilo udarilo je ženu. U požaru su ozljeđene tri osobe.

Kako su za Zagreb.info potvrdili iz Javne vatrgasne postrojbe Zagreb vatra je buknula u jednom od paviljona studentskog doma. Premda je prvotna informacija bila da gori krovište ubrzo je zahvaljujući fotografijama objavljenim na društvenim mrežama postalo jasno kako gori i u nižim paviljonima gdje su pozicionirane studentske sobe.

-Danas u 15:30 Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je dojavu od Operativno komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru paviljona 4 u studentskom domu „Cvjetno naselje“. Na intervenciju je izašlo 11 vatrogasaca sa tri vozila iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb, 14 vatrogasaca sa 5 vozila iz Vatrogasne postaje Centar, službenici Policijske uprave zagrebačke, Gradske plinare Zagreb, Hrvatske elektroprivrede i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. U požaru su ozlijeđene tri osobe. Svim ozlijeđenima pružena je hitna medicinska pomoć. Požar je ugašen, a točan uzrok požara utvrdit će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid- stoji u priopćenju vatrogasaca.

 

Kako nam javljaju očevici, vatra je ugašena, a u požaru su ozlijeđene tri osobe, dok su jednu ženu udarila vatogasna kola kada je prelazila cestu. Unijeli su je u vozilo hitne pomoći.

Studenti si i ovoga puta pokazali solidarnost, i u grupi za studentski dom Cvjetno naselje nude jedni drugima krevete ako im treba.

FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj


Komentari