Požar na Gračanskoj podmetnut: Djevojci prijetili pa joj zapalili automobil

Facebook

U požaru koji je buknuo u ponedjeljak oko jedan sat iza ponoći u garaži stambene zgrade na Gračanskoj cesti u Zagrebu nastala je velika materijalna šteta.

Prema prvim informacijama, požar je izbio na parkiranoj Mazdi MX5 te se brzo proširio na susjedni Golf V. Buktinja je bila toliko snažna da je obuhvatila cijelu garažu te zapalila fasadu zgrade. U nekoliko minuta požar se proširio čak do drugoga kata.

Automobil koji je prvi planuo inače pripada Ana Mariji K., voditeljici nagrade i portala Miss interneta, koje je pokrenula u suradnji s kolegom.

Vještaci su otkrili da je požar podmetnut. 24 sata pišu kako je netko već prije zalio auto kiselinom i ispunio pur pjenom.

Jutarnji list je pokušao stupiti u kontakt s Ana Marijom K., no njezin mobitel je bio isključen. Također, u popodnevnim satima, nakon završetka očevida, uklonila je svoj Facebook profil na kojem su se, među ostalim, nalazile slike na kojima je pozirala za volanom bijele jurilice MX 5 koja je to jutro izgorjela u garaži.

Kako su neslužbeno doznali, istražitelji sumnjaju kako bi požar mogao imati veze s jednim slučajem u kojem je bila svjedok optužbe te je, među ostalim, na osnovi njezina iskaza protiv okrivljenika donesena osuđujuća presuda. Nakon toga navodno je počela dobivati prijetnje u vidu raznih napada na njezinu imovinu.


Komentari