Povezao je susjedu autom, pa joj ponudio 300 kuna za spolni odnos – sada joj mora platiti 11 tisuća kuna

Pixabay

Dragan (40) je pravomoćno osuđen zbog bludnih radnji koje je počinio prema susjedi Štefici (28) koju je povezao automobilom i dirao po intimnim dijelovima, prenosi portal Danica.

Kako prenose, Dragan je u listopadu prošle godine, a prema presudi Štefici nanio duševne boli, te joj okaljao čast i dostojanstvo.

“U cilju zadovoljenja spolnog nagona, za vrijeme vožnje svoju desnu ruku stavio je na njezinu lijevu nogu, rekao joj da je lijepa, da mu se sviđa i da će biti njegova. Ponudio joj 300 kuna za spolni odnos te ju upitao zašto radi teške poslove, kada bi novac mogla zaraditi na lakši način, piše u obrazloženju presude.” Nadalje, u obrazloženju navode:

“Potom je desnu ruku pomaknuo prema njezinom međunožju, a kada je ona odmaknula njegovu ruku, rekla mu da prestane i počela plakati, svoju desnu ruku stavio ispod njezine veste te ju uhvatio za desnu dojku”.

No, žrtva je tog časa otvorila vrata automobila pa je vozač morao usporiti. Potom je iskočila iz vozila i pobjegla cestom. Pritom je naletjela na poznanika koji je tog časa u polju bio na kombajnu i koji je kasnije svjedočio na sudu o nemilom događaju.

Spas iz automobila

“Vidio sam da je zašla iz auta van i počela vikat upomoć, upomoć. Skočila je gore na kombajn i počela nam je to pričati, da je taj čovjek ju počeo pipat, svašta ono… I onda je ona tražila pomoć od nas da joj damo neki mobitel da nazove svog dečka, bila je uplašena jako, plakala je”, potvrdio je svjedok, prenosi Danica.

Dragan je pravomoćno osuđen na sedam mjeseci zatvora uvjetno. Štefici mora platiti 11.000 kuna odštete za duševne boli i povredu dostojanstva, časti i ugleda, pišu na portalu Danica.

Komentari