POTRESNO UBOJSTVO NA ŠTEFANJE Jedan maloljetnik ubadao drugog nožem dok nije izdahnuo

Pixabay

PU zagrebačka objavila je danas poslijepodne da su završili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu svog maloljetnog vršnjaka te da je on predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Riječ je o ubojstvu koje se dogodilo na Štefanje na zabačenoj livadi koja se nalazi u Kupincu, mjestu blizu Jastrebarskog. Jedan je maloljetnik ubio drugog maloljetnika tako što ga je ubadao nožem po glavi i rukama sve dok ovaj nije izdahnuo. Ubijeni dječak otprije je bio bolestan, dijagnosticiran mu je tumor očnih živaca zbog kojeg je prošao brojne bolnice i kemoterapije, a tada mu je oštećenje vida dosegnulo čak 80 posto.

“Mali moj Ivek, mali moj gdje si nestao, kaj se događa” kroz suze je i u panici naricala baka osumnjičenog 17-godišnjaka u trenutku kad su se na Štefanje malo iza 15.30 sati na polje na kojem se dogodilo ubojstvo sjurili najprije policija, a potom i hitna i vatrogasci. Pretpostavila je da se dogodilo nešto loše, ali je strahovala da je žrtva njezin unuk. Ubrzo se ispostavilo kako ipak nije tako, prenosi Večernji.

Susjed koji je pronašao dječaka kaže da ga je zatekao u trenutku kada je i sam sebi htio nauditi nakon što je shvatio kakav je zločin počinio.

 

 


Komentari