Potresan apel sina: ‘Moj najbolji tata je preminuo od korone. Onaj tko mu je ukrao novčanik, neka vrati dokumente’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL, Ilustracija

Dok je još bio priključen na respirator, mediji su prenijeli priču da je netko 65-godišnjem Ljubomiru Mrđi ukrao novčanik.

Ljubomir je nažalost u ponedjeljak preminuo od koronavirusa u KB Dubrava, a njegov sin moli onog tko je ukrao novčanik i s bankovne kartice ukrao 10.000 kuna, piše 24sata.

“Vjerujem da su u bolnici učinili sve za moga tatu, da su poduzeli sve što je bilo u njihovoj moći da ga spase. No preminuo je, najbolji tata na svijetu, i duša našega kvarta. Onoga koji mu je ukrao novčanik sad samo molim da vrati tatine dokumente, a policiju i sve koji surađuju u istrazi pitam gdje je zapelo?”, potresan je apel njegova sina.

Otac Ljubomir razvio teži oblik bolesti, te je sredinom siječnja prevezen u covid bolnicu. Pri odlasku kolima Hitne, sin mu je u džep jakne stavio novčanik. Za par dana majka se sjetila novčanika te kartice i kada su išli provjeravati na bankomatu, shvatili su da je s računa podignut novac.

‘Shrvani smo…’

Sve je sin Goran prijavio i policiji.

“Mama i ja, svi naši prijatelji smo shrvani tatinom smrću. Bio je nekoliko dana bolje, pa i bez respiratora, a onda mu se opet pogoršalo, i nije preživio”, rekao je Goran.

Novih informacija iz bolnice zasad nema.

Pojašnjeno je kako prilikom dolaska u Dubravu stvari pacijenata koji su pri svijesti nisu zapisivane i spremljene negdje drugdje, nego se to adi u slučaju pacijenata koji nisu u svjesnom stanju.

Kad je Ljubomir Mrđa primljen na pulmologiju, bio je u svjesnom stanju, i nije bilo potrebe da mu se stvari uzimaju i zapisuju, a prilikom premještaja na respirator, novčanik s karticom među njegovim stvarima nije bio evidentiran, objasnili su još prije za 24sata iz KB Dubrava.

Komentari