POTRAGA ZAVRŠILA TRAGIČNO: Trinaestogodišnja Marija pronađena mrtva ispred silosa

Facebook

“Nije pokazivala nikakvo nezadovoljstvo. Jedino što smo primijetili u njezinom ponašanju jest to da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja”, kazao je otac djevojčice.

Marija B., 13-godišnja djevojčica iz Negotina (mjesto u sjeveroistočnoj Srbiji), za kojom se tragalo još od ponedjeljka pronađena je mrtva. Njezin nestanak prijavljen je u ponedjeljak, a djevojčica je najvjerojatnije iz kuće pobjegla po noći. Njezino tijelo pronađeno je pored silosa pa se pretpostavlja kako si je djevojčica oduzela život skokom sa silosa, prenosi Blic.

Djed i baka njezin su nestanak primijetili tek ujutro kada se trebala spremiti za školu, no, djed djevojčice tvrdi kako ju je čuo po noći oko tri sata da odlazi na toalet, ali kasnije je zaspao. Nagađa se da je djevojčica baš tada pobjegla iz kuće.

“Nije pokazivala nikakvo nezadovoljstvo. Jedino što smo primijetili u njezinom ponašanju jest to da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvijek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj ga vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan prije njezinog nestanka uzela svoj mobitel koji sam sakrio od nje. Poslala je SMS svojemu dečku u 2:45, a poruka je bila ljubavnog sadržaja”, kazao je shrvani Goran B., otac prije nego što je tijelo djevočice Marije pronađenu ispred silosa.

 


Komentari