POTJERA ZA UBOJICOM: Šest puta propucao umirovljenika i ostavio ga da umre u mukama

pixabay.com

Krvava likvidacija potresla je, inače, mirno naselje.

Tijelo ubijenog 85-godišnjaka pronašao je u četvrtak oko 22.40 njegov unuk, nakon što se, još uvijek vitalni, umirovljenik nije javljao. Policija još uvijek traga za ubojicom.

Ubijeni Đorđi Burić bio je udovac koji je radni vijek proveo u “Končaru” gdje je i zaslužio stan u Nazorovoj 43b. Inače, radi se o elitnom odvojku u centru grada gdje živi i obitelj pokojnog Franje Tuđmana.

Potreseni susjedi

Stanari Nazorove još uvijek ne mogu doći k sebi, boje se da se ovako nešto ne ponovi.

Još se sva tresem. S majkom sam pila kavu, kada su oko 17.30 sati odjeknuli hici. Čula sam ih najprije četiri, a zatim još dva. Nakon toga čulo se kako su se zalupila vrata, očito je netko izašao iz zgrade”, ispričala je jedna stanarka za Net.hr

I ostali stanari potreseni su zbog krvavog događaja, a strahu pridonosi i činjenica da se 85-godišnji umirovljenik nije mogao obraniti od napadača. Još se ne zna radi li se o pokušaju razbojstva koji je pošao po zlu ili je meta bio sam Burić čija imovina se trenutno provjerava.

Obiteljski posao

Nitko od susjeda ne zna je li ubijeni u stanu držao velike svote novaca ili druge vrijednosti, no to što je živio u prizemlju otvara mogućnost da da je lopov pokušao ući u stan i opljačkati vremešnog stanara.

Burićeva obitelj koja živi u susjednoj zgradi više godina vodi privatni biznis, a neki od susjeda načuli su da imaju određenih financijskih problema.

Većina ostalih stanara Nazorove ulice nije čula hice iz vatrenog oružja kojima je oduzet život Đorđiji Buriću, pa su se šokirali kada su ujutro pred zgradom ugledali policiju i doznali što se dogodilo.

Komentari

Komentari

loading...