POTJERA NA ČRNOMERCU: Bježao od policije pa ruksak pun droge ubacio kroz prozor

MUP / Ilustracija

Policija je imala posla prošle noći.

Kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom dovršeno je. Sumnja se da je muškarac počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U srijedu, 21. rujna nešto prije dva sata ujutro, policija je na Črnomercu, Prilaz Gjure Deželića, uočila muškarca s ruksakom na leđima koji se, kad su ga krenuli legitimirati, dao u bijeg. Utrčao je u jedan haustor u Kačićevoj ulici te se ubrzo vratio bez ruksaka, nakon čega se ponovno pokušao udaljiti pa su policajci nad njim uporabili sredstva prisile i stavili mu lisice.

Jedna od stanarki obratila se policijskim službenicima, navodeći da joj je nepoznata osoba kroz prozor u stan ubacila ruksak.

Očevidom je utvrđeno da se u ruksaku nalaze paketi oblijepljeni selotejp trakom te jedna vrećica s prahom odnosno tri paketa s marihuanom ukupne težine 3,4 kilograma i jedna PE vrećica s 980 grama amfetamina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici predali su osumnjičenog pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu, piše 24sata.


Komentari