POSLJEDNJI POZIV JELENA JE UPUTILA MAJCI: Policija na tragu ubojici pjevačice, svekrva imala bizarno zanimanje!

Screenshot/Youtube

Policiji je jedan od susjeda obitelji kazao kako je Jelenin suprug u noći nakon što je Jelena pronađena mrtva, iz kuće iznio crne vreće prepune stvari.

Policija trenutno traga za vrećicama za koje se pretpostavlja da su na deponiju u Vinči. Također se sumnja da bi u njima mogao biti ključni dokaz o ubojstvu pjevačice, jer se i dalje sumnja da je u ubojstvo umiješana obitelj.

Informer također prenosi i izjavu jedne susjede koja je navela kako su u kuću Marjanovićevih dolazili brojni ljudi koje je Zoranova majka liječila bioenergijom i nadrliječništvom, za što nije imala nikakve licence, ali što je obitelji priskrbilo bogatstvo.

>>> NOVI DETALJI JEZIVOG UBOJSTVA JELENE KRSMANOVIĆ: Ubojica ju živu bacio u kanal?

”Netko od susjeda dojavio je policiji kako je vidio Zorana u noći, između subote, 2. travnja i nedjelje 3. travnja, nakon što su pronašli Jelenino tijelo, kako izbacuje crne vrećice iz kuće. Pritom, on te vrećice nije bacio u obližnju kantu već ih je odnio daleko. Postavlja se pitanje – zašto bi netko u noći nestanka voljene žene izbacivao stvari iz kuće?”, riječi su Informerovog izvora koje prenosi Telegraf.rs, a koje ukazuju da bi policija mogla biti sve bliže ubojici pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

S druge strane, policija istražuje i odakle je točno Jelena uputila svoj poziv majci.

”Jelena joj se tada javila telefonom i rekla joj da ide istrčati još jedan krug i da poslije toga planira doći kod nje. Bitno je da istraga utvrdi što je Jelena u tom posljednjem telefonskom razgovoru točno rekla. Je li majci rekla: ‘Idem trčati’ ili je navela: ‘Na nasipu sam, idem istrčati još jedan krug’. Ukoliko je rekla da je na nasipu, na osnovu tog podatka bi se moglo utvrditi vrijeme kada je bila napadnuta i odvedena na drugu lokaciju, gdje je kasnije, najvjerojatnije i ubijena”, pojašnjava izvor.

>>> POLICIJA NA TRAGU UBOJICE JELENE KRSMANOVIĆ: Svekar pao na poligrafu, postoji mogućnost da je ubijena u kući (FOTO)


Komentari