Posljednja tri dana u Zagrebu obilježile provale u kuće i pljačka kladionice

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u protekla 72 sata evidentirana su 52 kaznena djela: razbojništvo, 24 teških krađa provaljivanjem, 17 krađa i deset ostalih kaznenih djela.

Provale

U petak 27. srpnja u vremenu od 7.30 do 8.30 sati na Trnju, u Ukrinskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit, oštetivši 47-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U subotu 28. srpnja između 13 i 14.40 sati na Peščenici, u Nartskoj ulici, u sobi obiteljske kuće, zbog ostavljenog uključenog glačala izbio je požar odjeće, kauča i dvosjeda. Požar su ugasili vatrogasci. Nije bilo ozlijeđenih, a šteta je neutvrđena.

Isti dan između 19 i 23.40 sati na Trešnjevci, u Drniškoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i novac, oštetivši 53-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Razbojništvo

U petak 27. srpnja oko 17.30 sati na Peščenici, u Ulici Grada Chicaga, u kladionici, nepoznati je maskirani počinitelj, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 28-godišnjom djelatnicom i otuđio više tisuća kuna.


Komentari