POMOZITE I DIJELITE DALJE! Četvero mladih ljudi otišlo u nepoznato, gubi im se svaki trag (FOTO)

Nestali

Među nestalima je dvoje maloljetnika, dječak od 16 godina i djevojka od 17 godina.

Ovim mladim ljudima gubi se svaki trag, stoga posjedujete li informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]. Svaka pomoć je dobro došla.

Ivan Markić (18) visok je 180 centimetara smeđe kose i očiju i srednje tjelesne građe. Iako je rođen u Osijeku s mjestom prebivališta u Starim Mikanovcima, Osječka 15, nestao je 4. svibnja 2016. godine u Lugu Samoborskom, u ulici Kneza Zdeslava. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ivan Markić
Ivan Markić

Igor Mrzljak (28) visok je 175 centimetara, ima crnu gustu kosu i kestenjaste oči. Nos mu je ispupčen, srednjeg oblika s vodoravnom bazom, uši ovalne sa slobodnom resicom također srenjde veličine. Okruglog je lica i srednje tjelesne građe. Karlovčanin je posljednji put viđen 16. svibnja 2016. godine, u Ozlju na adresi Jaškovo 54b, točnije udaljio se iz obiteljskog doma. U trenutku nestanka na sebi je imao narančastu majicu, crne traper hlače, crnu jaknu i smeđe tenisice.

Igor Mrzljak
Igor Mrzljak

Mirela Hrnić (17) visoka je 170 centimetara, ima plavu kosu i velike smeđe oči, ravan nos srednje veličine vodoravne baze i ovalno lice. Nestala je 3. svibnja 2016. godine s mjesta boravišta u Puli, na adresi Boškovićev uspon 6, iako je rođena u Splitu gdje ima prijavljeno mjesto prebivališta. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.


nestali 2
Mirela Hrnić

Ante Marić (16) je visok 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice, nos mu je srednje veličine kao i uši. Ante se u 18. svibnja 2016. godine udaljio s nepoznatog mjesta u Splitu. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

NESTALI.HR
Ante Marić

Još jednom napominjemo, u slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

>>> OTIŠLI U NEPOZNATO, JESTE LI IH VIDJELI? Nestalo osam maloljetnika, troje ima samo 12 godina

>>> ISTRAŽILI SMO! NESTALI MALOLJETNICI UPALILI ALARM: Prava pozadina priče o djeci koja su digla Hrvatsku na noge (FOTO)

Komentari

loading...