POLICIJA ZAKLJUČILA ISTRAGU! Roditelji su doista zlostavljali djevojčicu, ’Tjelesnim kažnjavanjem zadobila je više ozljeda po glavi i tijelu’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Hrvatsku je potresla vijest o djevojčici (2,5) koja je prevezena u bolnicu u Klaićevu s teškim nagnječenjem mozga, ali i cijele glave. Na koži joj se vide tragovi gnječenja, a sada se nalazi na intenzivnoj i priključena je na respirator.

Kako se doznaje tijekom dana, njeno stanje nepromijenjeno je.

Za to vrijeme, roditelji malene uhićeni su, a nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje.

Kako javlja PU brodsko-posavska, istraživanjem je potvrđena sumnja u “počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava”.

Policija javlja kako su “roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava, tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu”.

Nakon svega, 27-godišnjak i 24-godišnjakinja uz kaznenu prijavu bit će predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. “Tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje”, zaključuju iz policije u priopćenju.