POLICIJA UHITILA OCA: Vikao je na kćer jer ostavlja za sobom prljavo suđe, a onda se ona obratila Centru za socijalnu skrb

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Jedan je otac napravio pravu dramu. Dok je bio pod utjecajem alkohola, vikao je i galamio na svoju kćer, a u jednom ju je trenutku primio za ruku i povukao.

Nemila obiteljska scena dogodila se u siječnju oko 19 sati u obiteljskoj kući u okolici Varaždina. Ovih dana otac je osuđen pod optužbom da je počinio psihičko nasilje u obitelji. Dobio je 15 dana uvjetnog zatvora, od čega mu se odbijaju dva dana koja je proveo u policijskom pritvoru.

“Ma, u dobrim smo odnosima, ali ovo je stvarno bila iznimka. Istina, te nedjelje nešto sam popio s nećakom koji mi je došao u posjet i kćeri sam zamjerio jer za sobom ostavlja zmazano suđe. Uhvatio sam je za rame i galamio nek’ očisti posudu, vjerojatno sam joj rekao ‘pi… ti mterina’.

A ona mi je rekla: ‘Sad budeš vidio, nikada više ne budeš na me stavio ruku’. Pretpostavljam da je nakon toga zvala policiju koja je došla k nama tek drugi dan. Ne treba meni nikakvo liječenje od ovisnosti o alkoholu jer ne pijem svaki dan, a i kad popijem nisam nasilan”, branio se 74-godišnji otac na sudu, piše Danica.

Njegova 40-godišnja kći je rekla kako je otac tražio od nje da mu vrati telefonsku karticu jer je ona kupljena na njegovo ime. Rekla mu je da mu je već prije vratila karticu, a on je i dalje tvrdio da nije.

Tada joj je želio uzeti mobitel, uhvatio ju za desnu ruku i vukao kako bi došao do mobitela. Opsovao joj je, a ona je otišla u sobu. Otac je ponovno došao za njom i tražio karticu te se drugi dan kćer odlučila kontaktirati Centar za socijalnu skrb, a oni su na koncu pozvali policiju koja je oca uhitila. Presuda je nepravomoćna.


Komentari