Policija traži osobe s fotografija: PREPOZNAJETE LI IH? (FOTO)

zagrebacka.policija.hr

Osobe se traže zbog krivotvorenja isprava i nezakonitih sklapanja ugovora bianco zadužnicama ovjerenih krivotvorenim pečatom.

Na štetu trgovačkog društva iz Zagreba, počinjeno je kazneno djelo krivotvorenja isprave na način da je nepoznati počinitelj koristeći se podacima trgovačkog društva i osobnim podacima odgovorne osobe u trgovačkom društvu, sklapao ugovore te dostavljačima predavao bianco zadužnice ovjerene krivotvorenim pečatom navedenog trgovačkog društva. Policijska uprava zagrebačka potražuje osobe s fotografija, a za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Prema PUZ-ovu opisu riječ je o:

– muškarcu starom oko 30 godina, visine oko 170 cm, sitnije tjelesne građe, crne kratke kose, odjeven u kraću tamnu jaknu, traper hlače i bijele tenisice.

zagrebacka.policija.hr
zagrebacka.policija.hr

– muškarcu oko 35 godina, visine oko 185 cm, deblje tjelesne građe, a bio je odjeven u traperice, crnku kratku jaknu, crnu šilt kapu na glavi i crne tenisice.

zagrebacka.policija.hr
zagrebacka.policija.hr

Mole se građani, ako imaju saznanja o osobama s fotografija da obavijeste najbližu policijsku postaju, zovu na broj 192 ili kontaktiraju e-poštom na adresu [email protected]


Komentari