POLICIJA SE OGLASILA O UTOPLJENOM MUŠKARCU: Uočili su tijelo osobe ispod automobila

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Nakon rekordnih kiša u Rijeci koje su poplavile grad u srijedu oko 19 sati, Policijska uprava primorsko-goranska, oglasila se s više detalja o tragičnoj pogibelji muškarca u sinoćnjoj buljici.

Naime, policijaci koji su regulirali promet u centru Rijeke oko 21:10 sati između područja Školjića i Ulice Franje Račkog, uočili su tijelo osobe ispod automobila.

Zbog siline vode, auto se nije mogao kretati.

“Pronađena muška osoba nije davala znakove života te je po pregledu liječnika Hitne medicinske pomoći nakon proglašenja smrti tijelo osobe prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će se utvrditi identitet i točan uzrok smrti”, poručili su iz Policije, dodajući kako i dalje utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Kako je jučer prenio Dnevnik.hr, jedna svjedokinja je jučer vidjela cjelokupni incident s čovjekom kojega je bujica zarobila ispod auta.

Čovjek je hodao i kako je nizbrdica, voda ga je povukla. Kotrljao se niz ulicu pedesetak metara pod navalom vodene bujice i zaustavio pod kombijem. Kad se pokušao ustati, bujica ga je povlačila pod kombi. Tada je prišao još jedan čovjek koji ga je izvlačio desetak minuta. Vidjeli smo što se događa i zvali smo hitnu i vatrogasce”, prepričala je svjedokinja ističući kako u tom trenutnku nije znala je li muškarac ozlijeđen ili ne.

Podsjetimo, obilna kiša poplavila je više objekata u središtu Rijeke. Uz nekoliko trgovina i ugostiteljskih objekata, među njima se ističu i i šalter sala Policijske uprave primorsko-goranske, Rektorat riječkog sveučilišta, Prva hrvatska riječka gimnazija, Građevinska tehnička škole te riječka Dječja kuća.

Sve snage hitnih službi bile su na terenu.


Komentari