POLICIJA SE OGLASILA O NESREĆI: Vozačica pokupila policajce koji su stajali u zaustavnoj traci, obavljali su očevid

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Jučerašnju nesreću na cesti A3 nedaleko od Zagreba, skrivila je 39-godišnja vozačica.

Kako je Zagreb.info pisao u utorak, policijsko je vozilo bilo parkirano tijekom obavljanja očevida oštećenog vjetrobrana, kada se auto zabio u vozilo te su tri policajca ozlijeđena i prevezena u bolnicu.

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENA TRI POLICAJCA! Na autocesti kod Samobora zabio se u policijski auto

Kako su nam potvrdili iz policije, protiv 39-godišnjakinje će biti podnesena kaznena prijava, a žena je vozila teretni auto VW Caddy zagrebačkih registracija.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

“Oko 14:45 sati, dolaskom do 4. kilometra, vozačica Caddyja nije vozila sredinom prometne trake te je prešla na desnu stranu i naletjela na službeno policijsko vozilo koje je u tome trenutku bilo zaustavljeno na traci za vozila za zaustavljanje u nuždi. Policijsko vozilo je u trenutku naleta imalo upaljenu svjetlosnu signalizaciju radi obavljanja očevida jer su, sat vremena prije toga, u 13:33 sati dobili dojavu o oštećenju vjetrobranskog stakla u vožnji”, objasnila je policija rezultate očevida na desnoj traci između čvorova Samobor i Sveta Nedelja, u smjeru istoka.

Dodali su i kako vozačica nije bila pod utjecajem alkohola ili opijata.

Ozlijeđeni policajci su u incidentu prošli s lakšim ozljedama te su otišli na sanaciju u KB Sestre Milosrdnice (dva policajca) i u Kliniku za traumatologiju (jedan policijski službenik).

 


Komentari