POLICIJA RIJEŠILA SLUČAJ UBOJSTVA MACOLINA BRATA: Ovaj čovjek je likvidirao Franu Oreškovića

Picmonkey

Policiji je poznat od prije zbog zloporabe opojnih droga i imovinskih delikata.

Tri dana nakon ubojstva Frane Oreškovića (53), brata poznatog ličkog ugostitelja Željka Oreškovića Macole, zagrebački su istražitelji u nedjelju navečer priveli na obavijesni razgovor Danijela V. (30), starog policijskog znanca evidentiranog zbog zloporabe opojnih droga i imovinskih delikata, prenosi Jutarnji.

Kako se doznaje, dovodi ga se u vezu s Oreškovićevom likvidacijom u Lopudskoj ulici na zagrebačkoj Sigečici prošloga četvrtka, što je u ponedjeljak poslijepodne u službenom priopćenju potvrdila i zagrebačka policija.

‘Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad tridesetogodišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 53-godišnjaka. Sumnja se da je 30-godišnjak u četvrtak, 21. travnja oko 21.05 u Lopudskoj ulici prišao 53-godišnjaku i ispalio hitac iz vatrenog oružja od kojeg je 53-godišnjak na mjestu preminuo. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeli posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave’, navodi Policijska uprava zagrebačka u priopćenju.

>>> MACOLA PROGOVORIO O UBOJSTVU BRATA: ‘Živio je normalno, svima je pomagao i to ga je koštalo glave’


Komentari