POLICIJA PRONAŠLA VOZAČA! Pobjegao je nakon nesreće, naletio je na muškarca koji je gurao bicikl

Ilustracija (Foto: Denis Jerkovic / CROPIX)

Varaždinski policajci pronašli su muškarca (39) koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom koja se dogodila u subotu između 1 i 3.50 sati u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji, u kojoj je smrtno stradao pješak (48).

Muškarca su priveli u policiju te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Pronađeno je i teretno vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći te će se nad njim provesti očevid i potrebna vještačenja.

Podsjećamo, 48-godišnjak je najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo desnom stranom ceste iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice. Na sebi nije imao reflektirajuću odjeću.

U jednom je trenutku na njega je, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom naletjelo teretno vozilo te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu. Pješak je uslijed udara preminuo na mjestu nesreće, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja.

Na mjesto događaja izašao je i zamjenik Općinske državne odvjetnice u Varaždinu koji je zajedno s policajcima proveo očevid te naložio obdukciju preminulog. Tijelo nesretnog muškarca je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Vozač vozila je nakon nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć.

Komentari