Policija privela nasilnu četvorku: Ispred noćnog kluba palicom pretukli zaštitare

Tri osobe stradale u eksploziji plinske boce (Foto: MUP)

Zagrebački su policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe starosti, 34, 21, 23 i 21 godinu zbog sumnje da su pretukli zaštitara u jednom noćnom klubu..

Naime, sumnja se da je 21. lipnja 2020 godine oko 10 sati u Ulici Ksaver u ugostiteljskom objektu, 34-godišnjak fizički napao zaštitara koji ga je prethodno pozvao kako bi razgovarali te su se tada fizički sukobili, a nakon čega su i ostala trojica osumnjičenika započela sa sudjelovanjem u tučnjavi.

Tijekom tučnjave drugo osumnjičeni 21-godišnjak je bez ikakvog povoda i komunikacije s oštećenim 32-godišnjakom, a s namjerom da ga teško ozlijedi, prišao oštećenom s leđa te ga fizički napao radi čega je 32-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je i utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon što je ozlijedio 32-godišnjaka krenuo je izlaziti van i tada je fizički napao i drugog zaštitara.

Tijekom tučnjave u kojoj su fizički napali i drugog zaštitara koristili su i teleskopsku palicu koju su potom upotrijebili i nad zaštitarom s kojim se prvotno i sukobio osumnjičeni 34-godišnjak.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok se za ostalom trojicom počinitelja intenzivno traga.

Pijan tokom noći provalio u katedralu, u policijski zaspisnik napisao ‘Puca mi ku*ac’ i zaradio smiješnu kaznu


Komentari