Policija otkrila više detalja brutalnog prebijanja u Sesvetama: Četvorac bejzbolskim palicama udario po djevojkama

Tri osobe stradale u eksploziji plinske boce (Foto: MUP)

U subotu popodne i Ninskoj su ulici u Sesvetama pretučene dvije djevojke dok su na stanici čekale autobus.

Nepoznati su počinitelji sirote žene mlatili bejzbolskim palicama. Napadača je bilo čak četiri, a među njima su bile dvije ženske i dvije muške osobe.

Iako je jedan očevidac ovog napada kazao kako su djevojke napadnute od strane tri ženske osobe i dvije muške, policija navodi kako su četiri osobe sudjelovale u napadu na dvije ženske osobe.

“Vraćao sam se s posla kada sam primijetio tučnjavu na autobusnoj stanici. Kada sam se približio vidio sam tri djevojke i dva muškarca tuku dvije djevojke ispred stanice. Jedna od njih bila je trudna. Mlatili su ih bejzbolskim palicama. Obje su udarali palicama po rebrima i rukama” rekao je jedan od očevidaca za 24sata,

O spornom događaju danas se oglasila i zagrebačka policija.
“Jučer, 22. kolovoza oko 14.15 sati u Sesvetama u Ninskoj ulici, na stajalištu autobusa, 20-godišnjak i 41-godišnjak te dvije zasad nepoznate ženske osobe, uporabom tjelesne snage i drvenim predmetima napali su 24-godišnjakinju i maloljetnicu. Pružena im je liječnička pomoć te je utvrđeno da je 24-godišnjakinja teško ozlijeđena, a maloljetnica lakše. Osumnjičeni 41-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok se za 20-godišnjakom i dvije ženske osobe traga”, otkrili su više detalja.


Komentari