Policija opkolila zagrebački kvart: Uhićen muškarac zbog obiteljskog nasilja

Foto: Damir Krajac / CROPIX/ilustracija

U ponedjeljak navečer oko 21:30 tridesetak policajaca stiglo je kod Trga Volovčica kako bi uhitili muškarca. Opkolili su mu automobil te ga istjerali vani i stavili mu lisice. Potom su zapečatili automobil, piše 24sata.

Iz policije kažu da se radi o slučaju obiteljskog nasilja te da druge informacije o slučaju nemaju. Iako nam očevici tvrde da je 30-tak policajaca stiglo s osam vozila, iz policije tvrde da su policijski službenici postupali po dojavi za nesuglasice među članovima u obitelji. Uhićena je jedna muška osoba i kriminalističko istraživanje je u tijeku, kažu iz policije.

“Upravo sam se vraćao doma, parkirao sam se kada sam odjednom vidio puno policajaca kako prilaze Nissan Jukeu s pištoljem u rukama. Bili su to interventni policajci, vikali su ‘ruke u vis, izađite iz automobila’. U automobilu su bile dvije osobe, jedna starija između 40-45 godina, druga mlađa oko 25 godina. Policajci su bili naoružani do zuba. Kad sam skužio da bi mogli pucati, sakrio sam se iza kante za smeće”, rekao je čitatelj tog portala.

“Jedno policijsko vozilo je došlo iz drugog smjera i prepriječilo im put, a druga dva vozila su došli iza njega. Sve skupa je bilo 30 policajaca u 8 vozila, među njima i kombi interventne. Auto je tamo ostao nekoliko sati, po njega je došao ‘pauk’ oko 2 sata po noći, a čitavo vrijeme su ga čuvali policajci. Nakon što su ih uhitili, još su ih sat vremena držali u lisicama. Stariji se smijao, a policajac mu je govorio: ‘Nemaš se što smijati!’. Mlađi je bio ‘blijed kao krpa'”, zaključuje čitatelj.


Komentari