Policija objavila detalje užasa na Črnomercu: Biciklistica je teško ozlijeđena, poznato kako je došlo do nesreće

Foto: Zagreb.info

Čak dvije teške prometne nesreće dogodile su se u kratkom razmaku na Črnomercu. Oba puta bilo je riječ o biciklistima, a u srijedu je tragedija za dlaku izbjegnuta. Naime, na 26-godišnjakinju je naletio tramvaj, a ona se pritom teško ozlijedila. Policija je u četvrtak objavila detalje događaja:

“Jučer, 27. listopada oko 13.20 sati, 26-godišnjakinja upravljala je biciklom, a kretala se nogostupom južne strane kolnika Ilice u smjeru istoka. Dolaskom do istočnog dijela raskrižja s Vodovodnom i Mandaličinom ulicom, na nogostupu je obilazila prometni znak „Zabrana prometa u jednom smjeru“ s dopunskom pločom „osim tram, taxi i bus zet-a“ te je ručkom upravljača okrznula metalni stup nosač prometnog znaka, zbog čega je izgubila ravnotežu na biciklu i pala na kolnik.

Tada je na nju naletjela, prednjim desnim dijelom prikolica tramvaja kojim je upravljao 51-godišnjak, a kretao se južnom tramvajskom prugom Ilice u smjeru istoka, a koji je kroz navedeno raskrižje prošao za vrijeme dok mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Zbog ove prometne nesreće došlo je do zastoja tramvajskog prometa Ilicom u smjeru istoka od 13.20 do 14.40 sati”, izvijestili su iz PUZ-a.

Komentari