Policija objavila detalje: U prometnoj nesreći u petak poginula 25-godišnjakinja

Foto: Ilustracija/Damir Krajac / CROPIX

U petak smo izvijestili o preometnoj nesreći na križanju Nehajske i Zagrebačke avenije u kojoj je poginula pješakinja. Nakon obavljenog očevida, policija je objavila detalje nesreće.

Jučer, 6. prosinca 2019. godine oko 5.50 sati, 25-godišnjakinja kretala se nogostupom sjevernog kolnika Zagrebačke avenije u smjeru istoka. Prošavši raskrižje s Nehajskom ulicom gdje se u istočnom dijelu navedenog raskrižja nalazi vidno obilježeni pješački prijelaz na kojem se promet pješaka kao i vozila upravlja semaforima, prelazila je sjeverni kolnik Zagrebačke avenije u smjeru juga, a na koji je prethodno stupila za vrijeme dok je na semaforu za pješake bio uključen znak crvenog svjetla, odnosno prijelaz preko ceste pješacima nije bio dopušten.

Tom prilikom na pješakinju naletio je osobni automobil marke Hyundai zagrebačkih registarskih oznaka,  kojim je upravljao  53-godišnjak, a kretao se sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije srednjom prometnom trakom u smjeru zapada. U prometnoj nesreći smrtno je stradala 25-godišnja pješakinja, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.


Komentari