POLICIJA OBJAVILA DETALJE TRAGEDIJE U DUBRAVI! Pijani mladić divljao BMW-om, naletio na stup, poginula suvozačica (26)

Ilustracija (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Noćas oko 2.30 sati u Dubravi, 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg u organizmu, upravljao je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga.

Usred nepropisne brzine kretanja vozila, gdje je u naseljenom mjestu prometnim pravilom ograničena na 50 km/h, na vlažnom kolniku je u kočenju vozilom prešao na desnu prometnu traku, preko rubnog kamena sletio je na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i odbačen na meki teren.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

OBAVIJEST NA GLAVNOM KOLODVORU KAKVU RIJETKO VIĐAMO! Evo što je jutros uzrokovalo kaos u centru grada

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva je izašla na mjesto događaja te obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb.

Od 2.37 do 5.10 sati bio je obustavljen tramvajski promet Maksimirskom cestom u smjeru istoka i zapada.

Vozač osobnog automobila je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.


Komentari