Policija objavila detalje prometne u Sesvetama: Teško ozlijeđeni 34-godišnji vozač prevezen na Rebro

foto: MUP/Ilustracija

U nedjelju oko 23 sata u Sesvetama 23-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka Zagrebačkom cestom u smjeru istoka.

Dolaskom do kućnog broja 63 nije držao potreban razmak iza drugog vozila uslijed čega je naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak.

Nakon naleta osobni automobil marke Honda odbačen je u smjeru jugoistoka te je naletio na prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak krećući se južnom prometnom trakom Zagrebačke ceste u smjeru istoka.

Teško ozlijeđen 34-godišnji vozač

Volkswagen je odbačen u smjeru jugoistoka na južni nogostup Zagrebačke ceste gdje je naletio na rubni kamen nogostupa te u daljnjem nekontroliranom kretanju po južnom nogostupu prešao u suprotni smjer, a zatim naletio na osobni automobil marke Kia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak krećući se sjevernom prometnom trakom u smjeru zapada.

Nakon naleta, osobni automobil marke Volkswagen odbačen je u smjeru istoka gdje je naletio na osobni automobil marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak koji se kretao u smjeru zapada.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 34-godišnji vozač, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Volkswagen, kojim je upravljao 23-godišnjak, lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Komentari