POLICIJA OBJAVILA DETALJE PROMETNE NESREĆE U KOJOJ JE SUDJELOVAO ZET-ov AUTOBUS: Poznato tko je krivac za sudar u kojem je teško ozlijeđen jedan vozač

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Prometna nesreća dogodila se u subotu, 31. srpnja u 8:50 sati u Sesvetama u kojoj su sudjelovali ZET-ov autobus i kombi vozilo.

Kako javlja zagrebačka policija, sudar se dogodio u Kučilovečkoj ulici kada 43-godišnji vozač ZET-ova autobusa, prilikom dolaska do stupa javne rasvjete te ulaska u zavoj, nije sa svoje lijeve strane ostavio dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila s kojim se mimoilaz.

Tom prilikom je prednji lijevi dio autobusa naletio na prednji lijevi dio kombija Iveco čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak.

Nakon naleta teretni automobil odbačen je dijelom na nasip koji se nalazi uz zapadni rub kolnika te je od siline naleta zarotiran te zaustavio se na sredini kolnika dok je autobus nakon naleta sletio s kolnika na meki teren koji se nalazi s istočne strane kolnika.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 41-godišnjak, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

U vremenu od 8.50 do 14.05 sati promet je bio obustavljen te se odvijao obilazno kroz Kašinu.

Dodajmo i kako je zagrebačka policija u posljednja 24 sata obavila očevid 27 prometnih nesreća. U devet prometnih nesreća dvije osobe su teško ozlijeđene, a devet lakše. Kao posljedica 18  prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.


Komentari