POLICIJA NA TRAGU UBOJICE JELENE KRSMANOVIĆ: Svekar pao na poligrafu, postoji mogućnost da je ubijena u kući (FOTO)

Screenshot/Youtube

Srpska policija otrkila je nove detalje istrage o smrti tragično ubijene pjevačice. 

Srpski mediji raspisali su se danas o tome kako je, prema neslužbeim informacijama, svekar Jelene Krsmanović Marjanović lagao na poligrafu, odnosno da nije rekao istinu na pitanja o tome krije li nešto u vezi ubojstva pjevačice. Također, poligraf je utvrdio da je Vladimir Marjanović također neistinito odgovorio i na pitanje je li njegov sin Zoran na neki način umiješan u ubojstvo.

Stariji Marjanović za vrijeme ispitivanja na poligrafu nije govorio istinu o nekim vrlo bitnim stvarima. Kada smo ga pitali da li krije nešto oko Jeleninog ubojstva, odgovorio je da ne krije i pokazalo se da laže. Isto tako, kada smo ga pitali da li zna je li njegov sin Zoran ima bilo kakve veze sa zločinom, rekao je da ne zna, a poligraf je ponovo pokazao da ne govori istinu”, rekao je srpskim medijima informator blizak istrazi.

Grand Novogodisnje veselje.*TV Prva*

A photo posted by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on

Pretresli kuću od temelja do krova

Policijski istražitelji napravili su ponovan pretres kuće obitelji Marjanović kako bi pronašli nove dokaze. “U kuću smo ponovo došli jer smo tijekom dosadašnje istrage otkrili da bismo mogli dođi o do novih dokaza u cilju što bržeg pronalaženja. Dok su jedni bili u kući, drugi su slikali kuću, dvorište. Pretresali su kuću od temelja do krova”, rekao je izvor blizak istrazi za Telegram.rs. 

“Iz kuće Marjanovića iznesene su vrećice sa stvarima i predmetima koje će se naknadno istražiti, što podrazumijeva i DNK analizu nad njima. U pitanju su osobne stvari Marjanovića, među kojima je i jedna muška kožna jakna. Inspektori i forenzičari su nakon nekoliko sati sa sobom su odnijeli nekoliko komada obuće i odjeće, ali i nekoliko drugih predmeta.
Prema neslužbenim informacijama, policija radi na tome da utvrdi mogućnost da je pjevačica ubijena u kući,” rekao je izvor.

Novi tragovi kod kanala 

Policija je kod kanala u kojemu je pronađeno tijelo srpske pjevačice u Crvenki pronašla pramen kose za koji se pretpostavlja da pripada Jeleni. Postoji mogućnost da na njemu ima tragova koji bi mogu otkriti tko je ubojica.

>>>ŠOKANTAN OBRAT U ISTRAZI: Suprug Jelene Krsmanović pušten iz zatvora, ona poznavala svog ubojicu?

>>>UBIJENA? TRAGOVI UBODA NOŽEM: Policija u kanalu pronašla tijelo poznate srpske pjevačice (VIDEO)


Komentari