POLICIJA MU STALA NA KRAJ Mladić krao gorivo iz bagera pa se ‘prebacio’ na provaljivanje u vikendice

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je počinio četiri teške krađe i jednu krađu u pokušaju.

“Sumnja se da je od sredine prosinca 2021. godine do sredine veljače 2022. godine na području Zaprešića u dva navrata došao do radnih strojeva-bagera na kojima je nasilno otvorio poklopce rezervoara, a zatim iz istih istočio preko 400 litara pogonskog goriva dok je iz jednog otuđio i akumulator.

U istom razdoblju, osumnjičeni je došao i do pakiranog kamiona iz čijeg je rezervoara istočio preko 100 litara goriva u kanistre da bi potom odustao od daljnje namjere te se udaljio ništa ne otuđivši”, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

No, 23-godišnjak nije stao na tome te je od početka do sredine travnja ove godine, s vozila „prešao“ na vikendice također na području Zaprešića. U obje vikendice nasilno je ušao i ukrao motorni trimer, motornu pilu te vanbrodski motor s pripadajućim rezervoarom.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 33 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će podnijet posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari