Policija kod žene na Trešnjavci pronašla zanimljiv ulov, evo o čemu se radi

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“.

Naime, kroz redovan rad na terenu, policijski službenici s Trešnjevke, posumnjali su da se osumnjičena bavi nedozvoljenom trgovinom duhana te su ju tijekom listopada 2019. godine u Ozaljskoj ulici zatekli  kako drugim osobama prodaje duhan u tri navrata i to po dvije vrećice, svaka težine oko pola kilograma.

Policijski službenici su temeljem naloga suda obavili pretragu stana na Trešnjevci te su u podrumskoj prostoriji pronašli digitalnu vagu, dvadeset prozirnih vrećica  te jednu vreću ispunjenu sa sedam kilograma sitno rezanog duhana, bez odgovarajućih nadzornih markica. Duhan su policijski službenici oduzeli od osumnjičene.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. Protiv osoba koje su kupovale duhan od osumnjičene, biti će podnijeta obavijest o počinjenom prekršaju Ministarstvu financija, Carinarnici Zagreb.


Komentari