POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Pokušali zaustaviti vozačicu, a ona je onda potpuno podivljala, evo što im je sve priredila

Ilustracija (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Pulska je policija imala pune ruke posla s jednom 27-godišnjakinjom. Nju su u Ližnjanju pokušali zastaviti 5. siječnja oko 5 sati, no ona je imala druge planove.

Naime, nakon što su joj policajci dali svjetlosne i zvučne signale da zaustavi vozilo, ona je iz automobila izašla i dala petama vjetra.

Policajcis su ju sustigli i nad njom uporabili sredstva prisile. Otkriveno je da vozila bez položenog vozačkog ispita, a test na droge izričito je odbila. Kod nje je zatim pronađena tableta Hellexa te nekoliko PVC vrećica sa 6,8 grama marihuana i četiri smotuljka mješavine marihuane i duhana.

No tu nije kraj drami. Tijekom policijskog postupanja djevojka je vrijeđala i omalovažavala policajce, a onda je privedena u prostorije policije.

Zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 27-godišnjakinji je nadležni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od četiri dana, odnosno do donošenja presude.


Komentari