Policija detektorom tražila nož, braća ubijenog tvrde: ‘ Mislimo da znamo tko je to učinio, zna i policija, neka ga nađu i privedu’

Photo: Tomislav Miletic/24sata - slikoviti prikaz

Bio je član Bad Blue Boysa i strastveni navijač Dinama. Nije se bavio mutnim poslovima – rekao je jedan od braće 29-godišnjaka.

Mislimo da znamo tko ga je ubio, zna i policija, pa neka ga nađu i privedu –kazala su za Večernji braća Ante Škembera (29), koji je na Uskrs oko 18 sati pronađen kako bez svijesti leži  uz Aveniju Većeslava Holjevca na zagrebačkoj Sloboštini. Škembera je pronašla slučajna prolaznica koja se zatekla na tom mjestu, i to nekih pola sata nakon što je 29-godišnjak teško ranjen nožem.

Na sami Uskrs 16. travnja oko 18 sati u Novom Zagrebu kolima Hitne medicinske pomoći Ante je prevezen u KBC Zagreb. Oko 21 sat, od zadobivenih ozljeda preminuo je u bolnici, a okolnosti ovoga događaja se utvrđuju te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

>>>Užas u Zagrebu: Našli mladića ozlijeđenog na livadi, a zatim preminuo

 

“Četiri su ga kirurga operirala, ali umro je oko 21 sat”,  kazao je jedan od braće ubijenog. Pred kućom Škemberovih u Velikoj Gorici na Uskrsni ponedjeljak gorjeli su lampaši, a ispred ulaza u dvorište okupili su se obitelji prijatelji.

“Bio je dobar, normalan dečko koji je volio Hrvatsku, a bio je član Bad Blue Boysa i strastveni navijač Dinama. Nije se bavio mutnim poslovima, radio je kod mene u tvrtki “, kaže brat ubijenog Ante koji tvrdi kako ne može znati što je točno radio na dan kad je ubijen, ali kako kaže, ima svoje pretpostavke. Nastavlja da je Ante od kuće otišao u petak navečer “naći se s jednim likom na okretištu” kod Savskog mosta te + ga od tada nisu vidjeli.

Policajci su i detektorom metala prešli cijeli kanal i livadu u potrazi za nožem kojim je Škember ubijen. Točan uzrok smrti biti će poznat po završetku obdukcije.


Komentari