POKUŠALI UBITI ŠEFA HND-a? ‘Prepilili su šarafe na kotačima mog auta i ovo nije prvi puta!’

Facebook

Tko god je “prčkao” po kotačima na Lekovićevom automobilu imao je jasan cilj.

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković u nedavnoj objavi na Facebooku izjavio je kako slavi “rezervni” rođendan. Naime, u četvrtak je zamalo nesretno skončao dok se vozio autocestom, auto mu je u jednom trenu “poludio” sam od sebe.

“Znate da sam ja dosadan tip koji na FB-u postavlja samo postove u vezi sa novinarstvom i medijima te ponekad neku mjuzu. No, ovo je zanimljivo i mislim da je zaslužilo da bude objavljeno. Just in case. Danas poslije podne nasred autoputa auto mi je „poludio“. Počeo se tresti a potom krivudati“, započeo je svoju objavu.

Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična „maska“ izvaljena iz ležišta. Kako je auto star prva misao bila je da je to uzrok. No, kako imam odličnog auto mehaničara koji mi „radi“ aute već gotovo 25 godina a auto je bio na tehničkom i registraciji prije dvadesetak dana ništa mi zapravo nije bilo jasno.

Odšlepali su me do prvog ozbiljnog auto mehaničara koji je auto preuzeo, obećao da će ga pregledati i ustanoviti uzrok kvara što je prije moguće. Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje. (Naime, pokupio sam zavrtnje/šarafe, tj. njihove ostatke, na mjestu nezgode i ponio ih sa sobom).

Nije prvi puta da se netko „igra“ zavrtnjima/šarafima na kotačima mojega auta. Jednom su ih samo odšarafili napola, ali je auto bio relativno nov pa sam brzo shvatio da nešto nije u redu. Ovaj satri ionako stalno „drnda“ pa ne primijetim odmah promjenu”, napisao je u nastavku Leković.

Dodao je i kako je ovo jedna od češćih metoda “opstrukcije”, te da mu je 27. listopada odsada “rezervni” rođendan.

 


Komentari