POKUŠAJ UBOJSTVA U DUGAVAMA: Prišao muškarcu (37) dok je bio u klinču s drugim pa ga gotovo nasmrt izudarao

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL, Ilustracija

Zagrebački su policajci 20. svibnja oko 22.40 sati dobili dojavu o tučnjavi u Novom Zagrebu u Gomboševoj ulici, ispred jednog kafića.

Došlo je do svađe, a zatim i do fizičkog sukoba 26-godišnjaka i 37-godišnjaka. Starijem je u jednom trenu prišao za sad nepoznati počinitelj i izudarao ga nekim metalnim predmetom za koji se po ranama ne zna točno o čemu se radilo.

Nepoznati je muškarac smjesta pobjegao kako ga nitko ne bi vidio. Nesretnom je 37-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. On je tamo zaprimljen s teškim ozljedama.

Nepoznati počinitelj koji ga je izudarao nije zadugo ostao nepoznat, policija ga je uhvatila, a riječ je o 56-godišnjem muškarcu i utvrđeno je da je njegov napad na 37-godišnjaka bio pokušaj ubojstva.


Dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ u pokušaju, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je 56-godišnjak predan u pritvor, dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu.

Komentari