Pokušaj ubojstva na Trnju: Posvađali se pa ih napao nožem

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

U srijedu 9. svibnja oko 19.15 sati na Trnju, na Miramarskoj cesti, na ulici je nakon verbalnog izbio i tjelesni sukob u kojem je 41-godišnjak oštrim predmetom ozlijedio 58-godišnjaka i 30-godišnjaka.

Liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb i Klinici Jordanovac, gdje je utvrđeno da je 58-godišnjak lakše, a 30-godišnjak teško ozlijeđen. Osumnjičeni, koji je također lakše ozlijeđen, uhićen je i doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 37 kaznenih djela: pokušaj ubojstva, razbojništvo, drska krađa, 11 teških krađa provaljivanjem, 12 krađa i devet ostalih kaznenih djela.

Razbojničke pljačke

Također, jučer oko 19.45 sati na Peščenici, u Ulici Joze Laurenčića, u poslovnici pošte, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 27-godišnjakinjom, 33-godišnjakinjom i 47-godišnjakom te otuđio više tisuća kuna.

Isti dan oko 13.40 sati u Novom Zagrebu, u Sortinoj ulici, na ulici je nepoznati počinitelj s leđa prišao 76-godišnjakinji te joj istrgnuo nakit koji je nosila oko vrata, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Provale u domove

U srijedu 9. svibnja između 8.20 i 13.25 sati u Novom Zagrebu, Dr. Luje Naletilića, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iotuđio nakit, oštetivši 34-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 8.40 i 10.30 sati u Dubravi, Aleji ruža,  nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iotuđio novac i nakit, oštetivši 58-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer između 10 i 12 sati u Maksimiru, Ružmarinka, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 70-godišnjakinju za više tisuća kuna.


Komentari