Poginuo 29-godišnji motociklist: Vraćao se sa sahrane prijatelju koji je također život izgubio na motoru

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila jučer između Palešnika i Zdenčaca život izgubio 29-godišnji motociklist iz Palešnika.

“U subotu 21. svibnja oko 16:50 29-godišnjak je upravljao motociklom Yamaha bjelovarskih registracijskih oznaka nenaseljenim dijelom između mjesta Zdenčac i Palešnik u smjeru jug – sjever te je koristio zaštitnu kacigu”, piše Moj portal.

Nesreća se dogodila nakon što je pretjecao traktor, a da se prethodno nije uvjerio da pretjecanje može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, motociklom je udario u prednji dio osobnog automobila Škoda zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak.

Na mjestu je preminuo

Nakon sudara 29-godišnji motociklist je pao te je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo. 49-godišnjak i dvoje njegovih 53-godišnjih putnika su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći, gdje je utvrđeno da su 53-godišnjaci lakše ozlijeđeni, dok je 49-godišnjak zadržan na daljnjem liječenju, a ozljede će mu biti naknadno okvalificirane.

49-godišnjak je alkotestiran, reakcija na alkohol je izostala. Očevidom prometne nesreće rukovodila je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika te je naložila obdukciju tijela poginule osobe. Na vozilima je nastala materijalna šteta.”

Moj portal piše kako se poginuli motociklist vraćao na motoru svojoj kući iz Kutine, gdje je bio na sahrani prijatelju koji je poginuo na motoru. Poginuo je svega dva kilometra od svojeg doma.


Komentari