Pljačke, provale i razbojništva u Zagrebu

Facebook

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 27 kaznenih djela: dva razbojništva, 13 teških krađa provaljivanjem, sedam krađa i pet ostalih kaznenih djela.

Razbojništva

Tako je u srijedu 11. srpnja oko 12 sati na Medveščaku, u Ulici Pavla Šubića, nepoznati je počinitelj uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad 24-godišnjakinjom i otuđio mobitel, oštetivši je za više stotina kuna.

Pljačka benzinske

Isti dan oko 21.40 sati u Sv. Ivanu Zelini, u Zagrebačkoj ulici, u benzinskoj postaji, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 34-godišnjim djelatnikom i otuđio nekoliko tisuća kuna.


Provale

Od 10. srpnja do 11. srpnja između 23 i 14.30 sati na Trešnjevci, u Vivodinskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio novac, nakit i tehničke uređaje, oštetivši 68-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer između 19.45 i 20.45 sati u Klinča Selu, u Ulici Goli vrh, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i novac, oštetivši 38-godišnjaka za više tisuća kuna.

Komentari

loading...
-->