Pljačkao skladište pa se teško ozlijedio u bijegu

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

U nedjelju 6. svibnja oko 18 sati, na Peščenici, na Radničkoj cesti, 43-godišnjak je u provali u skladište tvrtke iz Zagreba zatekao 31-godišnjaka, koji se prilikom preskakanja ograde teško ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela: dvije drske krađe, 6 teških krađa provaljivanjem i jedno ostalo kazneno djelo. Otuđena su dva osobna automobila. Jedan je počinitelj uhvaćen na djelu.

Drske krađe

U nedjelju 6. svibnja oko 8 sati, na Medveščaku, u Ulici Gračani, nepoznati je počinitelj prišao 71-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo nakit. Materijalna šteta nije utvrđena.

Isti danoko 22 sata, u Centru, u Đorđićevoj ulici, nepoznati je počinitelj prišao 53-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo nakit, oštetivši ju za više tisuća kuna. U službene prostorije dovedena je osoba koja se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom.

Otuđenja osobnih automobila

Između 4. i 6.svibnja između 20.30 i 21 sat, na Črnomercu, u Ulici Jablanovac, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Golf osječkih registarskih oznaka, oštetivši 24-godišnju vlasnicu za oko 62.000 kuna.

Danas, 7. svibnja oko 2 sata, na Peščenici, u Čavićevoj ulici, iz prostora tvrtke iz Zagreba, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Opel Corsa krapinskih registarskih oznaka, oštetivši 42-godišnjaka za neutvrđeni iznos.


Komentari