Pljačka, provale i razbojništvo: Drski lopovi i razbojnici ne biraju ni vrijeme ni mjesto

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 27 kaznenih djela: razbojništvo, 13 teških krađa provaljivanjem, devet krađa i tri ostala kaznena djela. Otuđen je jedan osobni automobil.  

U četvrtak 4. siječnja oko 17.50 sati na Trnju, u Ulici grada Vukovara, u poslovnici pošte, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad zaposlenicama (46, 50) i otuđio više tisuća kuna.

Četvrtak su obilježile i provale. Naime, od 11.30 do 16.15 sati na Trnju, u Ulici Lavoslava Ružičke, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio novac i nakit, oštetivši 45-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

Također, od 17 do 20 sati u Susedgradu, na Pavlenskom putu, nepoznati je počinitelj provalio u stan 34-godišnjakinje i otuđio nakit i novac. Šteta nije utvrđena.

Dan nije prošao ni bez razbojništva pa je između 3. i 4. siječnja, od 22 do 9 sati u Sesvetama, u Ulici Ladislava Šabana, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke BMW njemačkih nacionalnih oznaka, oštetivši 30-godišnjaka za oko 80.000 kuna.


Komentari