Pijanog ga zaustavili na Slavonskoj: Zadržan je do otrježnjenja, a onda je uslijedio pravi šok!

Youtube/Ilustracija

U ponedjeljak, 7. prosinca oko 19.20 sati, 31-godišnjak je upravljao teretnim automobilom novogradiških registarskih oznaka, a kretao se Slavonskom avenijom u smjeru zapada. Tijekom redovne kontrole u prometu policijski su službenici utvrdili da 31-godišnjak upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Po utvrđenom je uhićen te prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 12.600 kuna, izvijestio je MUP.

Još jednom vozaču naplaćena visoka kazna, ali i određena zabrana upravljanja motornim vozilom
 
U ponedjeljak, 7. prosinca oko 6 sati, policijski su službenici na Slavonskoj aveniji u Zagrebu zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak. Daljnjim je provjerama utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola (2,31g/kg). Vozač je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja nakon čega je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

Tamo je uslijedio novi šok, jer je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju kažnjen zabranom upravljanja motornim vozilom, ali i morati će platiti dosta visoku kaznu.

“Sud mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu 10.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3  mjeseca”, izvijestio je MUP.


Komentari