Pijana vozačica (29) napravila krš na Selskoj: Zabila se u drugi auto, a kad je krenula bježati uslijedio novi lom

Foto (ilustracija): Sanjin Strukic/ Pixsell

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o seriji nesreća koje su se dogodile pijanoj 29-godišnjakinji na Veliku Subotu.

“Oko 2 sata je 29-godišnjakinja pod utjecajem alkohola (2,07 g/kg) upravljala osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka te kod sebe nije imala vozačku dozvolu, a kretala se Selskom cestom u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Matka Baštijana nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama ceste te situaciji u prometu zbog čega je naletjela na osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao istom ulicom u istom smjeru, dok je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen na kolniku zbog zaustavljenog vozila ispred sebe. Uslijed naleta je osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka odbačen unaprijed kada je naletio na drugi osobni automobil također zagrebačkih registarskih oznaka”, priopćeno je iz policije.

“Nakon tog naleta 29-godišnjakinja je krenula vozilom unatrag i nastavila se kretati Selskom cestom u smjeru juga do Ulice Blaža Trogiranina u smjeru zapada. Dolaskom do Vrličke ulice nije se kretala sredinom obilježene prometne trake već je vozilom prešla u desno gdje je naletjela na rubni kamen Ulice Blaža Trogiranina te se nastavila nekontrolirano kretati nogostupom da bi naletjela i na metalni stup prometne znakove. Osumnjičena 29-godišnjakinja je isključena iz prometa, a zbog zadobivenih ozljeda liječnička joj je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.”


Komentari