PIJANA BABICA NAPRAVILA KAOS! Zabila se u auto pa u stablo, vozila bez vozačke dozvole, na autu napravila ‘totalku’

Ilustracija/Fotografija nema veze s nesrećom iz teksta (Foto: Pixabay)

Zvuči nevjerojatno, ali ne i nemoguće. Naime, babica iz jednog bolničkog rodilišta potpuno pijana je skrivila prometnu nesreću. U desnom zavoju je prešla u lijevu stranu, svojim automobilom zabila se u drugi koji je dolazio iz suprotnog smjera, a nakon toga sletjela s ceste i pogodila stablo.

Nesreća se dogodila prije nekoliko godina u Daruvaru. Bio je ožujak, oko 19:40 sati, a policija joj je nakon nesreće izmjerila 1,73 promila alkohola u krvi, piše Danica.

Da stvar po nju bude još i gora, vozila je u vrijeme kad joj je vozačka dozvola istekla. Svoj automobil je potpuno uništila, a onaj u koji se najprije zabila prilično je oštetila. Prava je sreća da nitko nije ozlijeđen.

Sutkinja prekršajnog suda odredila joj je kaznu od 7000 kuna, no primalja ju je molila da joj kaznu ublaži. Rekla je da joj plaća primalje toliko iznosi, da ima stambeni kredit, svoj auto je potpuno uništila, a mora i otplatiti popravak tuđega auta. Olakotna okolnost joj je da ranije nije kažnjavana.

Na kraju je za izazivanje prometne nesreće kažnjena sa 750 kuna, za vožnju u pijanom stanju s 500 kuna, a za to što joj je vozačka istekla s 3000 kuna.

Komentari