Pijan vozio pa ubio biciklisticu: Od siline udarca sirota žena odbačena u dvorište, evo što se dogodilo

Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

U moslavačkom mjestu Vidrenjak kod Velike Ludine jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 51-godišnja vozačica bicikla, kada je na nju na nogostupu naletjelo osobno vozilo kojim je upravljao 28-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,29 promila.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, do nesreće je došlo oko 7.30 sati, kada je osobnim vozilom koprivničke registracije, pod utjecajem alkohola od 2,29 promila i pod zabranom, upravljao 28-godišnji muškarac s područja Kloštar Ivanića, dok se u vozilu kao putnik nalazio 23-godišnjak. Vozač je po ulasku u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, prešao na suprotnu prometnu traku, sletio na zemljanu površinu i udario u bicikl kojim upravljala 51-godišnjakinja koja se kretala nogostupom, nakon čega je udario u betonsku ogradu.

Od siline udarca, žena je odbačena u dvorište gdje je od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće umrla, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

U nesreći je lakše ozlijeđen i putnik u vozilu.

Na mjestu događaja obavljen je očevid koji je vodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Vozač je uhićen te će uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave u Sisku.


Komentari