Pedofil u Prečkom? ‘Naslonio se na ogradu igrališta i dozivao dečkića’

FOTO: Screenshoot Google

Uočila ga je žena dok je šetala psa.

Taman kada pomislimo da su naša djeca u školama sigurna, pojavi se pojedinac i razuvjeri nas. Takvog jednog uočila je stanovnica Prečkog u petak dok je šetala psa u blizini Osnovne škole Prečko.

“Ljudiii!!! Ako imate djecu koja idu u OŠ Prečko ili znate nekoga čija djeca idu molim Vas da obratite malo pažnju na ovih par rečenica.

Šetala sam sa psom pored škole i primjetila ovog frika kako priljepljen uz ogradu, ruke u džepovima, sa smješkom na licu promatra klince kako se igraju na igralištu.

Prvo mi je bilo čudno kaj se tak priljepio za ogradu, al reko: ‘ma možda je nečiji tata, a mene peru paranoje..’

Napravili mi krug oko škole (cca 10-15min) i u povratku vidim i dalje na istom mjestu i doziva nekog dečkića… Opet ja sebe tješim: ‘ma to je njegov sin ili unuk, ma sigurno!’ Mali ga pogleda, pokaže prstom na sebe u smislu ‘kaj mene zovete’ i on na to potvrdno krene kimati glavom i gestom rukama ga poziva da dođe k njemu.

Mali je došao do ograde, frik mu je nešto rekao, ali nisam uspjela čuti što od buke, znam da je mali nakon toga odmah otrčao natrag u svoju grupu. Nakon toga sam krenula prema njemu da ga pitam koji je problem i kad sam počela javio se na telefon (ja nisam čula da zvoni) i počeo se udaljavati od ograde i stao na stazicu pored.

Ja opet prema njemu i onda je prešao cestu i naslonio se na ogradu i s osmjehom od uha do uha gledao u smjeru igrališta, kad sam prešla cestu govno je zgiljalo… Nisam ga mogla bolje uloviti, ali popričajte s profesorima nek paze”, napisala je žena na svom profilu, a status je kasnije podijeljen i u grupi Prečko moj kvart.

FOTO: Facebook/ Zina Yasmine
FOTO: Facebook/ Zina Yasmine

Žena ga je uspjela i fotografirati, što je također objavila na Facebooku.

Iako mi odrasli često mislimo da se to podrazumijeva, još jednom objasnite djeci da ne razgovaraju sa strancima i da se ne odazivaju ako i dozivaju. Podsjetite ih i da ne uzimaju ništa od nepoznatih, te da se drže učiteljica, teta u vrtiću. te svojih grupa i razreda.


Komentari