PEDOFIL ODVUKAO DJEVOJČICU U PODRUM: Susjedi čuli njene krikove, spasili je, a njega pretukli

Radi o pedofilu koji je već uhićivan zbog sličnih kaznenih djela.

Policija je uhitila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca kojeg sumnjiče za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Muškarac je uhićen u srijedu oko 20 sati na području Sesveta, a kriminalistička obrada nad njim još uvijek traje, zbog čega je policija oprezna s detaljima.

Iz informacija kojima raspolaže dnevnik.hr saznajemo kako su pedofila na djelu uhvatili stanari zgrade i susjedi djevojčice koju je napao, a ovu trvdnju djelomično potvrđuje i policija, koju su kratko rekli: “Htjeli bismo pohvaliti susjede koji su pomogli u otkrivanju ovog kaznenog djela”.

Od stanovnika naselja u kojemu se dogodio napad govori se da je muškarac pratio djevojčicu do ulaza u zgradu, a nakon što su ušli rukom joj prekrio usta i prisilio da se spuste u podrumske prostorije. Navodno joj je prijetio ubojstvom. Djevojčica je u nekom trenutku ipak povikala, što je uzbunilo susjede koji su pedofila pretukli pa pozvali policiju. Dob djeteta policija ne želi otkriti, a nepotvrđene informacije govore da se radi o djetetu mlađem od osam godina.

Među stanovnicima naselja povezanih na društvenim mrežama već kruži i fotografija muškarca koju su snimili susjedi nakon što je došla policija. Informacije o tome došle su i do učitelja u obližnjoj osnovnoj školi koji također upozoravaju roditelje na pedofila.

Navodno se radi o pedofilu koji je već uhićivan zbog sličnih kaznenih djela, no policija to još ne želi potvrditi, ali ni demantirati.


Komentari