ŠOK! PEDOFIL NA SLOBODI: Curicu (14) tražio da mu dira spolovilo pa pušten na slobodu

Predator, ilustracija (Foto: thefix.com)

Zagrepčanka Kristina Koren (37) krajem siječnja je uz pomoć policajaca, uhvatila muškarca koji je prethodno zaskočio njezinu 14-godišnju kćer pred zgradom na Savici nagovarajući je da mu dira spolovilo.

Kada je uplakana djevojčica kazala svojoj  majci što se dogodilo, bez mnogo razmišljanja ona je krenula u potjeru za manijakom, a usput je pozvala policiju. Iako je srčani bolesnik trčala za njim do susjednog Folnegovićevog naselja gdje je 62-godišnjak uhvaćen. Danas je razočarana i bijesna jer mu u međuvremenu nije određen istražni zatvor, piše 24 sata.

Anto Magzan/PIXSELL
Anto Magzan/PIXSELL

”Ne spavam noćima, zbog stresa sam završila i na Hitnoj. Bijes ne jenjava i užasno sam razočarana zbog svega”, kaže ona nakon što je saznala da je manijak, iako kazneno prijavljen za spolno uznemiravanje i dalje na slobodi.

Istraga protiv njega je pokrenuta no u Općinskom državnom odvjetništvu kažu da istražni zatvor nije zatražen jer nisu postojale zakonske pretpostavke za njegovo određivanje. Drugim riječima, procijenili su kako ne postoji opasnost od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja djela.

“Ne znam što je trebao napraviti, baciti je u zid ili nasrnuti na nju da netko reagira? Što je najgore, inspektori su me cijelo vrijeme uvjeravali da je manijak u pritvoru”, kaže ova zabrinuta majka.

>>> FACEBOOK PREDATOR PRIZNAO ZLE NAMJERE: Dao je izjavu od koje ćete se naježiti

>>> SKANDAL! TAXIST U ZAGREBU OTVORENO: ‘Djevojčice vikendom seksom plaćaju vožnju!’


Komentari