PAO RAZBOJNIČKI TROJAC: Dva muškarca i žena pokrali preko 100 000 kuna

Dolijala grupa provalnika.

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, 37-godišnjim državljaninom Italije, 19-godišnjim hrvatskim državljaninom i 36-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da su počinili tri provale, od kojih je jedna u pokušaju.

Sumnja se da su 37-godišnjak i 19-godišnjak 26. studenoga oko 20.20 sati došli do kuće u Vinodolskoj ulici i pokušali provaliti, kada je naišao vlasnik koji ih je pokušao zaustaviti. Nakon što su pobjegli, slijedio ih je i o svemu obavijestio policijske službenike. Policijski službenici su u blizini mjesta događaja zastavili osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka, vlasništvo osumnjičene 36-godišnjakinje, u kojem su zatekli 37-godišnjaka i 19-godišnjaka te ih doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
Također se sumnja da je 36-godišnjakinja provalila u stan u Palmotićevoj i u kuću u Degidovečkoj ulici te otuđila novac i nakit.

Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 102.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.


Komentari