PAO POD TRAMVAJ: 75-godišnjak iz Branimirove hitno prevezen u KBC Sestre milosrdnice

Photo: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

U četvrtak, 18. veljače oko 17.30 sati, u Branimirovoj ulici u Zagrebu dogodila se nesreća u kojoj je jedan pješak zadobio teške ozljede, a točne okolnosti još uvijek nisu razjašnjene, iako je policija objavila detalje nesreće.

Naime, taman u suton je stariji muškarac čekao tramvaj na tramvajskoj stanici koja se nalazi kod križanja Branimirove s Draškovićevom ulicom, tamo između glavne pošte i kina, nedaleko zagrebačkog Glavnog željezničkog kolodvora.

Tramvaj je vozila 47-godišnja vozačica koja je Branimirovom išla u smjeru istoka, u smjeru Autobusnog kolodvora. Dolaskom do kućnog broja 23, odnosno tramvajske stanice koja se nalazi na tom mjestu, između dvije ceste, prednjim desnim dijelom tramvaja naletjela je na 75-godišnjeg pješaka.

Nesretni je muškarac stajao na tramvajskom stajalištu te je zbog, za sada još uvijek neutvrđenog razloga, izgubio ravnotežu. Je li muškarac stajao preblizu rubnjaka, pa se spotaknuo, ili se samo zbunio pa nije shvatio kako je preblizu pruge, nije poznato.

On je tada tijelom udario u prednji dio tramvaja i pao pod tramvaj, zbog čega je zadobio teže ozljede. Kako je u prometnoj nesreći 75-godišnji pješak teško ozlijeđen, po njega su žurno stigla kola hitne pomoći.

Liječnička je pomoć ovom stradalom starijem muškarcu pružena je u KBC Sestre milosrdnice, a u kakvom je stanju trenutno, još se ne zna.


Komentari