PAO OPAKI DILER Pretragom kuće u Velikoj Gorici pronađeno 134 stabljika i paketi sa skoro kilogram i pol marihuane

Foto: PUZ

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim dilerom. Muškarca iz Velike Gorice sumnjiči se za proizvodu i prodaju marihuane.

Marihuanu je uzgajao u kući na području Velike Gorice. Nakon sadnje biljku je po sazrijevanju sušio, prerađivao i vagao nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Pretragom obiteljske kuće vlasništvo osumnjičenog su pronađene dvije posebno prerađene prostorije u kojima su s uređajima za osvjetljavanje, filtriranje i protok zraka stvoreni uvjeti za umjetni uzgoj bilja u kojima je pronađeno zasađeno ukupno 134 komada stabljika marihuane visine do 155 cm, zatim 1494,0 grama marihuane pakirano u šest različitih paketa, 518,0 grama lišća i granja marihuane, jedna ručno motana cigareta ispunjena smjesom duhana i marihuane te dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava protiv podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Policija je i objavila fotografije iz kuće u kojoj je osumnjičeni uzgajao marihuanu.

Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ
Foto: PUZ


Komentari