PAO DON VICTOR! Američki glumac poznat po ulozi u Hitnoj službi uhićen je na Bregani

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija

Ako se sjećate epizode serije “Hitna služba” u kojoj se pojavljuje Luigi, onda će vas vjerojatno neugodno iznenaditi da je simpatični Talijan uhićen u noći na ponedjeljak.

45-godišnji glumac i producent Don Victor Cisternino na ulasku u Hrvatsku preko graničnog prijelaza na Bregani nije prošao ispod rada policije, doznaje Jutarnji. Ured državnog odvjetnika iz Orlanda ga tereti da je pronevjerio čak 7,2 milijuna američkih dolara državnog zajma.

Njegova tvrtka MagnifiCo te novce je dobila u 2020. godini u sklopu potpore poduzetnicima pogođenih pandemijom koronavirusa. Don Victor je firmu osnovao 2014. godine, te se kompanija vodila kao konzultantska tvrtka s malo ili nimalo zaposlenih, a nije postojala ni web stranica. Riječ je o firmi koja navodno pruža usluge upravljanja, savjetovanja, marketinga, odnosa s javnošću i drugih usluga u raznim sektorima, uključujući umjetnost i zabavu.

Glumac je pak tvrdio kako je MagnifiCO imao 441 zaposlenika s prosječnom mjesečnom plaćom od 2,88 milijuna američkih dolara. Dakle, Don Victor je milijune potpore stavljao u svoj džep te se itekako počastio.

U srpnju su njegova djevojka Lori Quasky i on kupili ljetnikovac Chuluota u predgrađu Orlanda u vrijednosti od 3,1 milijuna dolara, a pored toga, glumac je od novca države kupio i skupocjene automobile. Na popisu su se našli Maserati, Lincoln Navigator za 89.000 dolara i Mercedes-Benz za 251.000 dolara.


Komentari